Namnet Tankens Vingar

Du kanske har funderat på varför jag just valt detta namn på min blogg. Det var faktiskt så att när jag skapade bloggen och det var dags att fylla i namnet så dök detta bara upp. Och det kändes så rätt.
Mitt sinne är så, det får vingar ibland och kan hamna var som helst. Och det är väl härligt. Vissa dagar kanske man känner sig nere och låst, fast i "grottekvarnen" det är då tanken får vingar och kan bära mig vårt som helst.

Min mamma brukar säga att jag står stadigt med fötterna på jorden och huvudet i det blå 😂 och vet du,  det stämmer på pricken in på den jag är. Jag gillar att rota mig, få vanor och rutiner och sen utifrån denna rotade position prova nya saker,  uppleva annat än det invanda. Jag är en sån person som älskar förändringar, jag gillar att byta plats i bussen/lärarrummet o.s.v att inte se världen från samma perspektiv hela tiden.
Om min rektor kommer och säger att Det ska bli förändringar tycker jag det är spännande. Sen kanske det innebär en jäkla massa jobb, det gör inget så länge det inte blir för mycket.  Stress kan jag bli inspirerad av, men sedan utmattningen är det något jag i undviker.

Under hösten har det blivit lite för mycket utmaningar och därmed stress. Det här fått mig att tänka över min situation en del.
Nu är det jullov och det är tid för eftertanke och att låta tanken få vingar.
Så kom och flyg med mig så får vi se var vi landar 😉

Tankens vingar

Här kommer det sporadiskt att dyka upp tankar och funderingar om livet och vardagen. Du är välkommen att spendera en stund och gärna kommentera tillbaka.

RSS 2.0
Designed by Anastock